TURISMUL IN BUCOVINA

 

 

 

  


Google

  INFO CAMPULUNG MOLDOVENESC

 

Situat la circa 65 km de resedinta de judet Suceava, pe traseul DN 17 Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc, Biroul de Promovare a Turismului Bucovinean, prin reprezentantii sai, si-a propus sa aduca in constiinta fiecarui om de suflet adevaratele valori turistice ale zonelor ce urmeaza sa vi le prezentam prin intermediul acestei pagini si sa motiveze fiecare potential turist,in ideea de a vizita aceste locuri minunate , pastratoare de traditii.

Distantele fata de principalele localitati sunt:

65 km fata de mun. Suceava D.N.17 (E 576);

  39 km fata de Vatra Dornei D.N.17;

  35 km fata de Gura Humorului D.N.17 (E 576);

  75 km fata de Radauti D.N.17, D.N.17A;

  236 km fata de Cluj Napoca D.N.17(E576), D.N.1C(E576);

  203 km fata de Iasi D.N.17, E 576, E 85, D.N.28A).

Frumusetea locurilor si diversitatea ofertelor turistice plaseaza Bucovina, zona turistica Vatra Dornei-Campulung Moldovenesc-Gura Humorului in special, in topul preferintelor si a aspiratiilor turistilor ce "calca" plini de profunda si vie admiratie meleagurile noastre, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salajluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, "Tara celor 1000 de manastiri".

Zona este caracterizata prin lipsa factorilor de poluare, zgomot si stres, imbinand calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor cu calitatea de exceptie a confortului oferit.

 

Privind oferta turistica, in zona exista pensiuni deosebite, unde te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane.


Pentru amatori:

Pe langa nenumaratele obiective turistice si frumusetea deosebita a zonei, turistii se pot bucura de momente de destindere deplina pe malul raurilor Bistrita Aurie, Dorna, Moldova, Negra Brostenilor, unde pot avea surprize de neuitat in ceea ce priveste capturile de pastrav indigen si lipan. Biroul nostru ofera asistenta cu personal specializat in domeniul pescuitului la musca si momeli artificiale pentru raurile de munte.

Contra sumei de 50 euro/zi/persoana , pescarii pot beneficia de transport de-a lungul raurilor sus mentionate,cazare,mic dejun,pachet cu o gustare la orele 10-11.Partidele de pescuit se organizeaza cu un minim de 3 pescari,acestia avand asigurate si autorizatiile zilnice de pescuit unde este cazul.

 

 

Relatii la telefon 0753 538717

 

Detalii aici

 

 

Smarty Web Director - 

istet si util  

Copyright ©2006